Dunai Hajózás a Subaru Klubbal

Olvasóink értékelése:  / 5
ElégtelenKitűnő 

Kedves Klubtagok, Subarusok!

Mivel a tavalyi Subaru Klubos hajózás jól sikerült, jó hangulatban zajlott, úgy határoztunk, hogy a River-Line Charter Shipping hajós társaságnál idén is lefoglaljuk a legszebb hajót, a Sirona-t egy közös Subaru Klubos hajózásra. 3 órára foglaltuk le, a hajóút 2 óra hosszat tart, állásban még egy órát töltünk a kikötőben.
Időpont Máj. 16. kora délután. Indulás:

Képek a hajózásról

Pontosítjuk az indulást: Máj. 16. Szombat, 14 órakor indul a Sirona nevű hajó a Jászai Mari térről, a Margit hídtól északra, a 7. pontonról.

A hajózás időtartama, úgy, mint tavaly: A hajót 3 órára foglaltuk le, a hajóút 2 óra hosszat tart, állásban még egy órát tölthetünk a kikötőben.

A gyülekezés: a kikötőben 13.30-tól a rakparton a 7. sz. pontonnál.
A beszállás: 13ó 45p.-14 ó -ig
A hajó horgonyt szed 14 órakor, a késők ezután sajnos csak a partról integethetnek :wink:

A parkolás ingyenes a rakparton, van elég hely a Subaruknak !

 A hajó felfelé a Dunán az Árpád hídig megy, lefelé menetben a Rákóczi hídnál fordulunk vissza. Reméljük az idő is kegyes lesz hozzánk, így a fedélzeten gyönyörködhetünk a panorámában.Rossz idő esetén sincs tragédia, a hajó belsejében is kényelmesen fogyaszthatunk és nézelődhetünk.

A hajón bőven elférünk, jöhetnek rokonok, barátok, ismerősök. Azonban a létszámot tudnunk kell, mert szendvicseket, üdítőket is kapunk, annyit rendelünk, ahányan vagyunk.
A családos Subarusok figyelmét felhívom, hogy gyerekeknek is érdekes, izgalmas lesz a hajózás, nehogy a porontyokat otthon hagyják! Az árak a tavalyihoz képest nem változtak, némi protekcióval ugyanazokat a kedvezményeket kapjuk, mint az első utunkon!
Tehát az árak: a hajó bérlését nagyrészt a klubpénzből fizetjük, így a támogatóknak ingyenes a hajózás. Ezért fontos, hogy az érvényes dátumú klubkártyát hozzátok magatokkal, ezzel tudjuk igazolni a támogatást!

A nem támogatóknak is kedvezményes a részvétel: 2000Ft/fő, gyerekeknek 1000Ft 8-14 év kor között.
+ Étel: 1 db Szendvics + 1 pohár üdítő ital 1000 FT/fő. Ez mindenkinek fizetendő, de aki ezen felül bármit megkíván, kávét, szeszes italt kér, a büfében rendelheti térítés ellenében.Fizetés a helyszínen, a beszállásnál. Kérjük, hogy előre kiszámolt pénzzel érkezzetek, a gyorsabb beszállás érdekében.


A parkolás kényelmesen a Rakparton!
Pontos részletek : Ld. fenn!  Ezek az információk fontosak, hogy erre az időpontra mindenki szabaddá tudja tenni az idejét!

Kérem, hogy a jelentkezést a Fórumon, v. Petkónál PÜben, v. mélben Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. küldjétek el!
A létszám fontos, a megrendelt szendvicsek és üdítők miatt!

Kedvcsináló képek a tavalyi hajózásról!

Üdvözlettel
a Vezetőség

Jelentkezz be!

Social

FacebookYoutubePicasaTwitterFeed

Aktuális események

Eseménynaptár

Előző hónap Március 2018 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 9 1 2 3 4
week 10 5 6 7 8 9 10 11
week 11 12 13 14 15 16 17 18
week 12 19 20 21 22 23 24 25
week 13 26 27 28 29 30 31