Privát vs. kereskedelmi hirdetések

Olvasóink értékelése:  / 6
ElégtelenKitűnő 

Kedves Fórumozók, Hirdetők, Támogatók, Kiemelt Támogatók!

 

Idén szeretnénk, ha azok, akik „üzletszerűen” és így főként a saját üzleti céljaik érdekében használják a Subaru Fórumot, azok egy jelentősebb támogatói díjjal járulnának hozzá a fórum anyagi hátteréhez és az idénre meghatározott közös célok eléréséhez.

Az ilyen kiemelt támogatók – terveink szerint a lehető leghamarabb – az alábbi előnyöket élvezhetik majd:
• személyre szabható saját oldal (pl. egyéni háttér, logo, színvilág, stb.)
• a nyitóoldalon megjelenő reklám-banner
• interaktív akciós csík használata
• korlátlan alkatrész és egyéb hirdetés a saját oldalakon és a jövőbeni interaktív „Bazár / Shop” témában
• üzleti érdekeik védelmében a túlzott vagy oda nem illő „külsős” reklámok erőteljes és következetes korlátozása

Mindezeket az előnyöket azon felül élvezhetik, hogy a feltöltött tartalmaikat olyan célzottan és hatékonyan kommunikálhatják a lehető legszélesebb Subarus célcsoport felé, mint sehol máshol!

Mivel alapvető érdekünk ezen kiemelt támogatók védelme, ezért módszeresen és fokozottan védeni fogjuk az Ő szakmai és üzleti érdekeiket – így az Ő körükön kívül eső, túlzott reklámozás a Fórumon korlátozva, vagy visszaélés esetén akár tiltva is lesz.

Kiemelt támogatóink külön a részükre létrehozott rész alatt helyezhetik el hirdetéseiket, itt csak ők tudnak új bejegyzést létrehozni. A privát hirdetések ezután is úgy működnek majd ahogy eddig, egy-két kivételtől eltekintve, de ezekről mindenkit időben értesítünk. Ha bárkinek bármi kérdése van, akár engem is kérdezhet PÜ-ben, mailen vagy telefonon.

Amennyiben Te is szeretnél a kiemelt támogatóink egyike lenni, úgy kérünk, hogy jelentkezz egy P.Ü. keretein belül vezetőségi tagjaink valamelyikénél a további részletek egyeztetése végett.

A nem kiemelt támogatók kereskedelmi hirdetéseit töröljük, amennyiben részükről visszajelzés nem érkezik!

Köszönjük!

 

Amint arról már az év elején is tájékoztattunk Benneteket, terveink szerint még idén szeretnénk gyökeresen megújítani a Subaruklub online megjelenését és működését is.

Ebbe többek közt beletartozik majd egy új fórum és annak új „Házirendje” is, aminek részét képezik a különféle Támogatói szintek.

Mivel azonban a Fórumon az utóbbi időben erősen elharapózott a „vadkapitalizmus” és ez mind a Támogatók, mind pedig a Kiemelt Támogató(k) érdekeit sértette, ezért kénytelenek vagyunk ezen érdekeket előtérbe helyezve hamarabb meglépni azon szabályozásokat és korlátozásokat, melyeknek köszönhetően újra egészségesebb mederbe terelhetjük a Fórum működését – ezáltal biztosítva a Támogatók és Kiemelt Támogatók érdekeinek védelmét.

Ezért a hirdetéseket és az ahhoz fűződő jogosultságokat az alábbi 3 osztályba sorolva kategorizáljuk:

• Regisztrált - de nem „Támogató” - fórumozó hirdetései:
* havi maximum 1 hirdetést tehet fel a fórumra
* a hirdetés megjelenéséhez Moderátori jóváhagyás szükséges, mely magában foglalja a hirdetés elutasításának lehetőségét is, amennyiben az nem felel meg a lenti kritériumoknak és / vagy túlzott mértékű (pl. túl sok, nagy értékű alkatrész szerepel benne, ami már sértheti a Támogatók / Kiemelt Támogatók érdekeit)

• Regisztrált ÉS Támogató fórumozó hirdetései:
* korlátlan számú hirdetés, amennyiben a „kereskedelmi jelleg” nem vélelmezhető (pl.: valaki szétbontja az autóját, és kiárusítja, így van mindenből 1-1 db és / vagy szett, illetve olyan értéket képvisel, ami nem sérti a többi hirdető – főként a Kiemelt Támogatók – érdekeit)
* hirdetés megjelenéséhez Moderátori jóváhagyás nem szükséges, de a hirdetésnek meg kell felelnie a lenti elvárásoknak, valamint konkrét panasz esetén a moderátorok a hirdetést korlátozhatják, törölhetik, felfüggeszthetik, a hirdetőt pedig figyelmeztethetik
* Megjegyzés: amennyiben a „kereskedelmi jelleg” vélelmezhető (pl.: 1 autónál jelentős mértékben nagyobb mennyiség; több szett dugattyú; több garnitúra gumiabroncs egyben; milliós nagyságrendű hirdetések; olyan „webshop-jellegű” hirdetések, komplett árlisták és „bevásárló-listák”, ahol az alkatrész valójában még nem elérhető, de előrendelhető stb), úgy a Moderátorok fenntartják a jogot arra, hogy a hirdetőt figyelmeztessék és a hirdetést mindaddig felfüggesszék, amíg a hirdető a Kiemelt Támogató elvárásainak meg nem felel

• Kiemelt Támogató hirdetései:
* abszolút korlátlan mennyiségű és értékű hirdetés
* Moderátori beavatkozás, ha más Támogató vagy Kiemelt Támogató érdekeit bizonyíthatóan sérti / korlátozza
* Megjegyzés: a „Bontózás” kereskedelmi jellegnek minősül az alkatrészek mennyisége és értéke miatt, így ezen hirdetők a jövőben kizárólag Kiemelt Támogató-ként hirdethetnek a Fórumon, VAGY meg kell felelniük azoknak az elvárásoknak és korlátozásoknak, amiket a fentebb említett 2 szinthez kapcsolódóan meghatároztunk

A fentieken felül, minden hirdetés kötelező elemei:
• Termék (alkatrész / jármű / stb) megnevezése:
• Mihez jó? (Modellkód, gyártási év, stb.)
• Termék gyártási ideje:
• Amennyiben használt, futásteljesítménye:
• Elvárt ár. (Nem szeretnénk aukciós házat üzemeltetni. Ez természetesen nem zárja ki az alku lehetőségét.)
• Az eladó adatai / elérhetősége
• Lehetőleg fénykép (jó, ha van)
• Rövid leírás, ha kell (opcionális)

További FONTOS módosítás a Fórumon, hogy a privát hirdetéseket csak regisztrált felhasználók láthatják, azaz aki csak úgy böngészi a fórumot és még regisztrált accountja sincsen, az nem láthatja. Ezzel is megkülönböztetett figyelmet biztosítunk a Kiemelt Támogatóknak, mivel az Ő hirdetéseik ilyenkor IS láthatóak, külső látogatóknak IS.

Amennyiben bármi kérdésed van a fentebb leírtakkal kapcsolatosan, úgy kérünk, hogy privát üzenetben, vagy ide elhelyezett kommentben keresd meg a vezetőségi tagok bármelyikét!

Üdvözlettel:
a Subaruklub Vezetősége

Jelentkezz be!

Aktuális események

Szo okt. 28 @ 4:00PM - 10:00PM
Esti Győri Subaru Találkozó okt.28.
Szo dec. 02 @12:00AM
Debreceni Subaru Talákozó...röviden DST!
K dec. 05 @ 8:30PM -
Subaru Pesti eSTI 2017.12.05.
Szo dec. 09 @ 5:00PM - 10:00PM
Subaruklubos évzáró gokart verseny
Szo jan. 13 @ 6:00PM -
2018 Évnyitó Ebéd 01.13. Szombat
Szo febr. 03 @11:00AM -
KST Keleti Subaru Találkozó

Eseménynaptár

Előző hónap Január 2018 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 1 1 2 3 4 5 6 7
week 2 8 9 10 11 12 13 14
week 3 15 16 17 18 19 20 21
week 4 22 23 24 25 26 27 28
week 5 29 30 31