Kakucs Ring 2015.11.14

Olvasóink értékelése:  / 2
ElégtelenKitűnő 

Beszámoló Airtibi szemszögéből! 

 
Reggel 8kor indultunk Cott90 társaságában útnak, majd az M1esen Bábolna mellett megálltunk és csatlakozott hozzánk Feri egy Blob STi-vel és egy Evo-val. Most mi mentünk leghátul, így csinálhattunk pár képet az előttünk haladó szépségekről. Szerencsére baleset vagy torlódás nem akadályozott minket, így hamar az M0-n haladhattunk, amikor a konvojunkhoz csapódott a kolléga a kék Civikkel, valamint nem sokkal a pálya előtt ért utol minket Petkó is. 
Megérkezés után pacsi, ezúton is köszönjük a Szilárd gondoskodását a megfelelő szénhidrátról ("Sport szelet vagy Túró Rudi"? :)
Cott kihasználva a még üzemmeleg motor előnyeit, gyorsan kidobálta a felesleges ballasztot az autójából (már ami még volt benne) és keringőre hívott minket. Legnagyobb örömömre párom azonnal bevállalta az első köröket a jobb egyben. Én a lelátóról figyeltem, így élő egyenesben láthattam popi_rally piruettjét és burnoutját, amit a jó Sámán egy intéssel meg is jutalmazott. 
Kicsivel később befutott Ceofang is a Legával így aztán Cott STi-je után abban is tettem egy üléspróbát. Kakucsszűzként elmondhatom, hogy nagyon nagy élmény volt még az anyósülésen is végigmenni pár kört a pályán. 
Pár dologra rájöttem ez alatt a nap alatt:
1. Nem tudok vezetni! -> Sokat kell gyakorolnom :)
2. Felkészítetlen autóval meg sem próbálok felmenni a pályára.
3. Fel kell mennem a pályára!
 

Az egyes menetek közötti szünetekben ment a bandázás, sajnos a szél eléggé zavaró tényező volt, de ez egy olyan dolog, amibe sajnos nem tudunk beleszólni. 
Végre sikerült Hoodert is utolérni és lejmolni tőle néhány matricát és karkötőt, aminek tetemes hányadát szinte azonnal el is kapkodták a többiek, úgyhogy gyorsan pótoltuk is :)
Nagyon jól esett, amit Petkó is és Hooder is mondott a győri régióval kapcsolatban, és igyekszem(szünk) még tovább színesíteni ezeket a rendezvényeket. Úgyhogy figyeljetek minket és ha van kedvetek, gyertek el! Mindenkit szeretettel várunk! :)

Akkor nem tűnt úgy viszont visszagondolva gyorsan elment a nap, Cott és Ceo is kihasználta az utolsó perceket a pályán, majd nekiálltak gumizni. Ennek az lett a végeredménye, hogy mindenki maradt ugyanazon a gumikon, amiken jött, tekintve, hogy nem koptak el annyira, hogy ne lehetett volna utcán is használni őket. Cott azért elkezdte átszerelni a kerekeit, de rá kellett jönnünk, hogy ez nem lesz olyan egyszerű, így maradt az eredeti terv és a félslick :)

Az este és a másnap délelőtt folyamán Ceofang és kedvese vendégszeretetét élvezhettük, Moto, Bzsk és hozzátartozóik társaságában. Győrbe vasárnap 16 óra körül indultunk vissza esőben egy belvárosi séta és egy kiadós steak ebéd után. Kicsit aggódtam, mert Cott megjegyezte, hogy kicsit csúsznak a gumijai, de szerencsésen kiértünk Budapestről is és leküzdöttük az M1esen nyugat felé áramló vendégmunkás hordákat.

Lehet nem említettem mindent és mindenkit, de a lényeg az, hogy nagyon jó élmény volt, örülök, hogy ott lehettem, és tavasszal én is nekifutok, ha sikerül átnézni a kocsit!

 

Jelentkezz be!

Aktuális események

Szo jan. 27 @ 4:00PM -
Győri Subaru Találkozó 01.27.16ó
Szo febr. 03 @11:00AM -
KST Keleti Subaru Találkozó
K febr. 06 @ 8:30PM -
Februári STIpesti 02.06
Szo febr. 24 @ 4:00PM - 10:00PM
Győri Esti SubiTali 2018. február 24.
Szo márc. 31 @ 5:00PM -
3 éves Esti Győri Subaru Találkozó
Szo ápr. 14 @ 9:00AM - 06:00PM
Subaru találkozó az Agria-Ring Gocart pályán

Eseménynaptár

Előző hónap Április 2018 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 13 1
week 14 2 3 4 5 6 7 8
week 15 9 10 11 12 13 14 15
week 16 16 17 18 19 20 21 22
week 17 23 24 25 26 27 28 29
week 18 30